Termeni si conditii

 

Acest site apartine Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu. Toate informaţiile din acest site sunt considerate informaţii publice şi vor fi tratate ca atare.

Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu nu este si nu va fi legal responsabil, sub nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – da dreptul unilateral si neechivoc ca Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.